[vc_row el_class=”TxtJustify”][vc_column][vc_column_text el_class=”TextJustify” el_id=”TextJustify”]
تشخیص، کنترل و درمان کووید-19
با شیوع همهگیری کرونا در کشور از اسفند 98، رفع نیازهای کشور به تجهیزات موثر در پیشگیری، تشخیص، کنترل و درمان کووید-19، مأموریت تازه شرکتهای دانش بنیان شد.
در این زمینه شرکتهای دانش بنیان گامهای تازهای برداشتند که از جمله آنها تولید دستگاههای مختلف و داروهای کنترلکننده میباشد.
برخی شرکتهای دانش بنیان نیز تجهیزات نوآورانه ای در تشخیص غیرمستقیم ابتلا به کووید-19 تولید کردند.
شرکت دانش بنیان نانو حسگرسازان سلامت آریا محصول دقیق و بینظیری را برای تشخیص سریع کرونا در بیماران ارائه کردند.
دستگاه RDSS، دستگاه تشخیص التهابات ریوی در نمونه خلط است که در غربالگری بیماران و شناسایی افرادی که حتی علائم ناچیزی دارند، نقش مهمی را ایفا میکند.
تولید دستگاه RDSS:
شرکت دانش بنیان نانوحسگرسازان سلامت آریا، به هدف نزدیکتر کردن علم مهندسی و پزشکی در تشخیص و درمان سرطان فعالیت میکند.
با شیوع بیماری کرونا از اسفند 98 در کشورمان، و با توجه به اینکه شرکت نانوحسگرسازان یک شرکت فناوری محور است، توانست دستگاه RDSS را که محصول دقیق و بینظیری برای تشخیص سریع کرونا در بیماران میباشد را طراحی و ارائه کرده است.
در تولید این محصولِ دانشبنیان و نوآورانه، فرایند اخذ مجوزها و استانداردها برای این دستگاه به آسانی طی نشده است ضمن اینکه کسب این مجوزها، در کنار انتشار علمی و ثبت حق امتیاز دستگاه “RDSS” در نهادهای معتبر بوده است.
دکتر “هادی شعشعانی” مدیرعامل شرکت دانشبنیان “نانو حسگرسازان سلامت آریا” گفت:
این دستگاه از لحاظ علمی تمام مجوزها، استانداردها و مقالات را دریافت کرده است و محصول کاملاً بومی و ایرانی است اما برای فروش این دستگاه با مشکلاتی مواجه بودهایم که یکی از مشکلات فروش دستگاه، تقاضای راستیآزمایی دستگاه است که هزینه زیادی را به شرکت تحمیل کرده است و بارها نیز به ما گفتند که اگر دستگاه، تولید شرکتهای خارجی بود در همه مراکز بلافاصله استفاده میشد.
[aparat id=’tdv2x’][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]